Torpanpiha® Havupuumulta

Torpanpiha® Havupuumulta

Kevyesti lannoitettu ja levitysvalmis, kalkitsematon kasvualusta happaman maan kasveille, kuten havupuille ja -pensaille sekä rodoille.

TORPANPIHA® Havupuumulta on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkitsematon ja kevyesti lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta erityisesti happaman kasvualustan vaativille kasveille, kuten havupuille ja rodoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hallitusti liukenevilla lannoitteilla.

Tuotekuvaus
Kivennäismaapitoinen, kalkitsematon, kevyesti lannoitettu ja seulottu levitysvalmis kasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja saveksesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Tuote täyttää Viherympäristöliiton 2019 suositukset ravinteisuustyypille 3, ”Karut, kuivat, happamat kasvualustat”.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Seos sopii happaman kasvualustan vaativille puille, pensaille ja perennoille. Multa soveltuu erityisesti istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy käytössä noin 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata noin 20 % lopullista tilavuutta enemmän. Laskurimme huomioi tämän jo laskukaavassa.
Käyttöohjeet
Tuote sopii sellaisenaan kasvualustaksi, jota voi levittää kunnostetun pohjamaan päälle.

Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi alentaa kasvualustan ravinnetasoa ja altistaa tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille.

Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa yleisimpiä happaman maan kasvilajeja varten. Seokseen lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensim­mäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan tavan­omaisesti.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle