Tuotteet

Puutarhan yleismulta

Torpanpiha® Puutarhan Yleismulta on erinomainen tuote nurmikon perustamiseen ja siirtonurmen alle. Se soveltuu hyvin myös istutusalueiden ja kasvimaan perustamiseen ja korjaamiseen.

Lue lisää

Katekuori, mänty

Männynkuorikate on punertavaa ja sopii erinomaisesti kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen.

Lue lisää

Havupuumulta

Kevyesti lannoitettu ja levitysvalmis, kalkitsematon kasvualusta happaman maan kasveille, kuten havupuille ja -pensaille sekä rodoille.

Lue lisää

Katekuori, kuusi

Kuusenkuorikate on koko puutarhan yleiskate, se viimeistelee puu- ja pensasistutukset ja sopii hyvin esim. kasvimaan käytävien pinnaksi.

Lue lisää

Istutusmulta PLUSSA

Istutusmulta PLUSSA on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu vaateliaiden puiden, pensaiden ja perennojen istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.

Lue lisää

Istutusmulta

Istutusmulta on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu vaatimattomien puiden, pensaiden ja perennojen istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.

Lue lisää

Niittymulta

Vähäravinteinen ja karu Torpanpiha® Niittymulta on kehitelty erityisesti luonnonmukaisten kuivien niittyjen perustamiseen.

Lue lisää

Sedumkattomulta

Ekstensiivisille viherkatoille kuten maksaruohokatoille ja niittykatoille sopiva käyttövalmis viherkattojen kasvualusta.

Lue lisää

Läpäisevä kasvualusta

Hyvin vettä läpäisevä ja tiivistymätön kasvualusta hulevesien hallintaan. Erinomainen tuote altaisiin ja painanteisiin, joiden istutuksiin hulevedet ohjataan kallistuksin.

Lue lisää