Torpanpiha® Inframulta

Torpanpiha® Inframulta

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu kivennäismaapitoinen, karu ja kevyesti lannoitettu kasvualusta.

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu kivennäismaapitoinen, karu ja kevyesti lannoitettu savipitoinen kasvualusta joka soveltuu maisemanurmille ja mm. jyrkempiin luiskiin.

Tuotekuvaus
Kiviaineksen (75 %) ja kivennäismaapitoisen kasvualustan (25 %) seos, jossa kiviaines toimii rakenteen runkona ja maa-aines puiden varsinaisena kasvualustana. Rakenteella varmennetaan puille riittävä juuristotila ja estetään kasvualustarakenteen liiallinen tiivistyminen.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Se sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa lannoitustason tulee olla alhainen tai tuote halutaan lannoittaa ja kalkita kohdekohtaisesti. Savipitoisuutensa vuoksi inframulta soveltuu mm. jyrkähköjen luiskien verhoiluun.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 17 %. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 20 % lopullista tilavuutta enemmän.
Käyttöohjeet
Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi alentaa kasvualustan ravinnetasoa ja altistaa tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille. Jos kuitenkin käyttöönotto viivästyy, on tuote syytä säilyttää kuivassa ja varjoisassa paikassa peitettynä. Levitetty kasvualusta tulee pikimmiten kylvää, jotta kasvu pääsee vauhtiin.

Nurmikolla yksivuotisten rikkakasvien paras ehkäisykeino on säännöllinen leikkuu.
Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita. Seuraavina kasvukausina hoitolannoitetaan tavanomaisesti.


Asennuspaksuudeksi maisemanurmille suositellaan tiivistettynä 15 cm.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle