Torpanpiha® Istutusmulta

Torpanpiha® Istutusmulta

Istutusmulta on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu vaatimattomien puiden, pensaiden ja perennojen istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.

TORPANPIHA® ISTUTUSMULTA on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkittu ja lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen vaatimattomille kasveille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla lannoitteilla.

Tuotekuvaus
Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Torpanpiha® Istutusmulta täyttää Viherympäristöliiton suositukset ravinteisuustyypille 2, ”vaatimattomat puut, pensaat, perennat, maisemanurmikot”.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen vaatimattomille kasveille sopiva kasvualusta. 
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 20 %. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 25 % lopullista tilavuutta enemmän.
Käyttöohjeet
Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi alentaa kasvualustan ravinnetasoa ja altistaa tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille. Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita. Seuraavina kasvukausina hoitolannoitetaan tavanomaisesti.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle