Torpanpiha® Kantava kasvualusta

Torpanpiha® Kantava kasvualusta

Katupuille kovien pintojen ympäröimille kasvupaikoille ja rajoitettuun tilaan.

Kantava kasvualusta on kiviaineksen ja kivennäismaapitoisen kasvualustan seos, jossa kiviaines toimii runkona ja maa-aines puiden varsinaisena kasvualustana. Tämä tiivistymätön kasvualusta antaa edellytykset juurten hapensaannille ja veden ja ravinteiden säilymiselle kasvin juurten saatavilla. Valmistetaan aina juuri ennen toimitusta kohteeseen.

Tuotekuvaus
Kiviaineksen (75 %) ja kivennäismaapitoisen kasvualustan (25 %) seos, jossa kiviaines toimii rakenteen runkona ja maa-aines puiden varsinaisena kasvualustana. Rakenteella varmennetaan puille riittävä juuristotila ja estetään kasvualustarakenteen liiallinen tiivistyminen.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Käytetään liikenneväylien välialueilla, jossa kasvualusta on osana katurakennetta. Kestää jonkin verran satunnaista liikenteen painoa, mutta ei suositella varsinaisten katujen alusrakenteeksi. Eri tilauksesta seossuhteita voidaan vaihdella.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Kantava kasvualusta ei tiivisty.
Käyttöohjeet
Lajittumisen ehkäisemiseksi TORPANPIHA® Kantava kasvualusta valmistetaan vasta juuri ennen valmiin tuotteen toimittamista kohteeseen.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle