Torpanpiha® Kattopuutarhamulta

Torpanpiha® Kattopuutarhamulta

Intensiivisille viherkatoille ja kattopuutarhoille sopiva käyttövalmis viherkattojen kasvualusta.

Käyttövalmis viherkattojen kasvualusta katto- ja kansipuutarhoille sekä muille intensiivisille viherkatoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Tuotekuvaus
Torpanpiha® Kattopuutarhamulta täyttää kotimaisten RT-korttien ohjeistuksen viherkattotyypeille 3 ja 4 sekä FLL:n vaatimukset.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Käyttövalmis viherkattojen kasvualusta katto- ja kansipuutarhoille sekä muille intensiivisille viherkatoille. Tuote on lannoitettu pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hallitusti liukenevilla lannoitteilla.

Vedenpidätys- ja huokoisuusominaisuuksien parantamiseksi tuotteeseen on lisätty leca- ja tiilimursketta. Tuote soveltuu erinomaisesti sekä yksi- että monikerrosrakenteisiin.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 13 %.
Käyttöohjeet
Tuote on tarkoitettu kasvualustaksi viherkatoille suunniteltuihin rakenteisiin. Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi altistaa kasvualustan tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle