Torpanpiha® Niittymulta

Torpanpiha® Niittymulta

Vähäravinteinen ja karu Torpanpiha® Niittymulta on kehitelty erityisesti luonnonmukaisten kuivien niittyjen perustamiseen.

Erityisesti laajemmilla pinta-aloilla ja paahteisilla paikoilla on huolettomammin kasvavat ja kukkivat niityt suosiossa. Niitty houkuttelee pölyttäjiä.

Torpanpiha® Niittymulta on vähäravinteinen ja levitysvalmis kasvualusta luonnonmukaisille niityille. Seos on kivennäismaapitoinen ja seulomaton kasvualusta kohteisiin, joissa pH- ja lannoitustason tulee olla alhainen.

Tuotekuvaus
Torpanpiha® Niittymulta on kivennäismaapitoinen, seulomaton,
vähäravinteinen ja karu, levitysvalmis, hapan kasvualusta kohteisiin, joissa pH- ja lannoitustason tulee olla alhainen. Tuote soveltuu erinomaisesti luonnonmukaisille kuiville niityille.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Torpanpiha® Niittymulta soveltuu erinomaisesti luonnonmukaisille kuiville niityille. Erilaisen kasvupaikan mukaiset niittysiemenseokset sopivat tälle kasvualustalle. Varmista siemenseosta ostaessasi millainen paahteisen tai varjoisemman alueen seos sopii kohteeseesi.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 5 %. Irtotavaraa on syytä tilata vähintään 10 % lopullista tilavuutta enemmän.
Käyttöohjeet
Kasvualusta on tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi
altistaa kasvualustan tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille.

Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa eikä kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Ei vaadi hoitolannoitusta eikä –kalkitusta.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle