Torpanpiha® Sadepuutarhamulta

Torpanpiha® Sadepuutarhamulta

Kaupunkiympäristöä rakennettaessa kasvipeitteisiin painanteisiin tarkoitettu erikoismulta hulevesien hallintaan.

Kaupunkialueille kasvipeitteisiin painanteisiin ja esimerkiksi tulvaniityille tarkoitettu tuote jonka rakenne imeyttää ja viivyttää hulevesiä. Se säilyttää ravinteikuutensa hyvin niin kuivalla kaudella kuin runsaidenkin sateiden aikana.

Tuotekuvaus
Kivennäismaapitoinen, lannoitettu ja levitysvalmis ideaali kasvualusta hulevesien hallintaan ja biopidätykseen. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hallitusti liukenevilla lannoitteilla.

Tuotetta on saatavana tilauksesta sekä irtotavarana että 1000L suursäkeissä.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Sadepuutarhaan, eli kasvipeitteiseen painanteeseen, jonne hulevedet johdetaan. Vesi pidättyy ja puhdistuu painanteessa, josta se suodattavan maakerroksen läpi imeytetään maaperään tai johdetaan hulevesijärjestelmään.

Biosuodatussalueelle, joka puhdistaa hulevesiä kasvillisuuden avulla, viivyttää vettä orgaanisessa maaaineksessa sekä suodattaa hulevedet maaaineksen läpi. Painanne, jossa on lammikoitumistilavuutta.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 10 % ja irtotavaraa on syytä tilata vähintään 15 % lopullista tilavuutta enemmän.
Käyttöohjeet
Salaojituksen päälle asennetaan 45-85 cm kasvualustaa, eikä kerrostamisesta tarvitse enempää huolehtia. Kaupunkiolosuhteissa helppous on tärkeää, kun maata joudutaan eri syistä kaivamaan.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle