Torpanpiha® Sedumkattomulta

Torpanpiha® Sedumkattomulta

Ekstensiivisille viherkatoille kuten maksaruohokatoille ja niittykatoille sopiva käyttövalmis viherkattojen kasvualusta.

Torpanpiha® Sedumkattomulta on käyttövalmis viherkattojen kasvualusta maksaruohoille ja muille ekstensiivisille viherkatoille kuten keto- ja niittykatoille.

Tuotekuvaus
Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla, pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Torpanpiha® Sedumkattomulta täyttää kotimaisten RT-korttien ohjeistuksen viherkattotyypeille 1 ja 2 sekä FLL:n vaatimukset.
Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?
Tuote on tarkoitettu kasvualustaksi viherkatoille suunniteltuihin rakenteisiin maksaruohoille ja muille ekstensiivisille viherkatoille kuten keto- ja niittykatoille. Tuote on lannoitettu pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hallitusti liukenevilla lannoitteilla.

Vedenpidätys- ja huokoisuusominaisuuksien parantamiseksi tuotteeseen on lisätty leca- ja tiilimursketta. Tuote soveltuu erinomaisesti sekä yksi- että monikerrosrakenteisiin.
Kuinka paljon tuote tiivistyy?
Tuote tiivistyy asennettaessa n. 13 %.
Käyttöohjeet
Suosittelemme tuotteen käyttöä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Vältä tuotteen varastointia. Varastointi altistaa kasvualustan tuulilevitteisten rikkakasvien siemenille. Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa eikä kalkita yleisimpiä maksaruohoja varten. Ei vaadi hoitolannoitusta eikä –kalkitusta.

Tee tarjouspyyntö tai tilaa

Lähetä tarjouspyyntö kasvualustoista kohteeseesi tai tee suoratilaus helposti tarjouspyyntö- / tilauslomakkeella. Siirry lomakkeelle